herbalyauto.hu

 

Elérhetőségek: 

1117 Bp.,
Bercsényi u. 32/a.

+361 365 06 04

1036 Bp.,
Pacsirtamező u. 49.

+361 439 19 18

Nyitvatartás:

H-P: 10h-19h-ig
SZ: 09h-13h-ig
V: ZÁRVA

Cég információ:

Herbály Autó Kft.

HU 13372178

 

Megrendelés, vásárlás webáruházunkban

Megrendelését minden termék ismertetésénél a "Kosárba" teszem gombbal elindíthatja.

A megrendeléshez végfelhasználóknak nincs szükség regisztrációra, mindössze a rendelés feldolgozásához nélkülözhetetlen adatok megadása szükséges.

Viszonteladó, illetve szerződött partnereink részére a regisztráció ajánlott, hiszen ezzel bárhonnan elérhetik a herbalyauto.hu weboldalon felhasználói adataikat, mint például a szállítási, számlázási címet, a kapcsolattartó adatait, a saját, egyedi beszerzési árakat és rendelési előzményeiket.

Az online megrendeléseket teljesítjük házhozszállítással is, de személyesen, az üzletek menüpontban feltüntetett márkakereskedéseinkben is átveheti. Az átvétel módja a rendelési folyamatban megválasztható...

Weboldalunk online webáruházában minden terméknél feltüntettük a kiskereskedelmi árat, valamint szerződött partenereink részére regisztráció és belépés után az egyedi beszerzési árat. Megrendeléskor az egyes termékeket a feltüntetett cikkszám azonosítja.

Megrendelését online webáruházunkból vagy akár termék cikkszámát, megnevezését és az igényelt mennyiséget feltüntetve e-mail-en, telefonon vagy személyesen is leadhatja a partnerlistában feltüntetett Herbály Autó Kft. kereskedéseknek, illetve közvetlenül központi raktárunknak is.

Bármelyik rendelési módot örömmel fogadjuk. A lehető leghamarabb visszaigazoljuk és egyeztetjük, pontosítjuk. A megrendeléssekkel kapcsolatos észrevételeket, reklamációkat, tapasztalatokat a következő e-mail címre várjuk:info@herbalyauto.hu

Műszaki segítség:

Szakembereink segítenek az igényeinek megfelelő termék kiválasztásában. Minden információt részletesen elmondanak bármelyik termékünk használatáról, beszereléséről akár személyesen, telefonon vagy ahogy Önnek megfelelő.

:: A termékekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse munkatársunkat forródrótunkon:
  +36 (30) 652-1122
 
:: Műszaki információ e-mailben: 
  info@herbalyauto.hu 
 
:: Nyitva tartásunk:
  H-P 10:00 - 19:00; Szombat: 09:00 - 13:00
 

 

A kosár üres kosár