herbalyauto.hu

 

Elérhetőségek: 

1117 Bp.,
Bercsényi u. 32/a.

+361 365 06 04

1036 Bp.,
Pacsirtamező u. 49.

+361 439 19 18

Nyitvatartás:

H-P: 10h-19h-ig
SZ: 09h-13h-ig
V: ZÁRVA

Cég információ:

Herbály Autó Kft.

HU 13372178

 

Üzletszabályzat

Vásárlási feltételek és jogi nyilatkozat

Örömmel üdvözöljük Önt a Herbály Autó Kft. márkaboltok és webáruház vásárlói körében. Kérjük, hogy mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjék alaposan áttanulmányozni:

Az üzemeltető adatai

Az Ön által vásárolt áruk eladója (továbbiakban üzemeltető):

Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím (székhely):1117 Budapest Bercsényi u. 32/a.
Adószám:13372178-2-43
Cégjegyzékszám:01-09-731865
Bankszámla szám:10102103-27821100-01003007
(Budapest Bank)
Telefonszám:+36 1 365 06 04
Mobiltelefonszám:+36 30 922 70 84

Herbalyauto.hu webáruház szolgáltatásai

A webáruházban történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A webáruházban a vásárlás sincs regisztrációhoz kötve, azonban a további hasznos funkciók elérése és a törzsvásárlói kedvezmények elérése miatt vásárlás előtt mégis érdemes regisztrálnia, majd belépnie Herbalyauto.hu fiókjába ( a belépéshez használhatja Facebook, Google+, WindowsLive azonosítóját is).

A webáruházunkban vásárolt áruk jellemzőit a kiválasztott áru melletti ismertetőből (a képre vagy a címre kattintva) tudhatja meg részletesen. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett végfelhasználói ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is!

Vásárlóink a megrendelés elküldésével elfogadják a "Vásárlási feltételeket"!

Rendelkezésre állás:

Ha a rendelés beérkezését követően azt állapítja meg az üzemeltető, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, akkor jogában áll helyette Önnek felajánlani egy hasonló minőségű és értékű árut vagy szolgáltatást vagy a szerződéstől visszalépni.

Amennyiben a Herbalyauto.hu weboldalakon hiba vagy hiányosság található a termékeknél vagy az áraknál, az üzemeltető fenntartja a jogot a korrekcióra. Az üzemeltető ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatja a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően vagy még egyszer megerősíti a megrendelést vagy az üzemeltető elállhat a szerződéstől.

A Herbalyauto.hu internetes oldalakon feltüntetett valamennyi ár a magyar ÁFÁ-val ( 27% ) együtt értendő !

Adatvédelem

Webáruházunkban érdeklődés, vagy megrendelés alkalmával kizárólag olyan személyes és/vagy céges adatok, információk megadását kérjük látogatóinktól, vagy vásárlóinktól, amelyek minimálisan szükségesek a megrendelés teljesítésének lebonyolításához. Ezeket az adatokat az üzemeltető a felhasználó hozzájárulásával felhasználhatja hírlevél és egyéb, a vásárló tájékoztatását segítő marketing anyagok felhasználóhoz való eljuttatásához. Amennyiben a felhasználó nem tart igényt az üzemeltető hirdetményeire, úgy az adatok megadásakor lehetősége lesz ezt jelezni az üzemeltetőnek. A felhasználó által megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki! Kivételt képeznek azok az adatok, információk, melyek a megrendelt termék(ek) kézbesítésének vagy kiszállításának végrehajtásához szükségesek. Az adatvédelemmel kapcsolatos elvek létrehozásánál az alábbi törvényeket és rendeleteket vettük figyelembe: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet, 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, a Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről.

A webáruházban megrendelt termékek átvétele

A webáruházban megrendelt termékek átvételére több lehetőséget is ajánlunk kedves vásárlóiknak:

 • Személyes átvétel üzleteinkben

  Megrendeléskor a "Megrendelés" lapon, a fizetés módjának valamely üzletünket jelöli meg. Ekkor a megjelölt üzletünkben átvehető a megrendelt termék. A megrendelést követően kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén felkeresi Önt az átvetél időpontjának egyeztetése végett.

   
 • Házhoz szállítás

  Megrendeléskor a "Megrendelés" lapon, az átvétel módjának a "Utánvét" pontot jelöli meg. Ekkor a megadott szállítási címen, legkésőbb 2 munkanapon belül átvehető a megrendelt termék. A megrendelést követően rendszerünk a rendelés állapotának változásaikor, akár több aklalommal e-mail-ben tájékoztatja aktuális rendeléséről, illetve kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén felkeresi Önt az átvétel időpontjának, esetleges költségének egyeztetése céljából.

  A megrendelt termékeket az egész ország területén, a megrendelést követően legkésőbb 2 munkanapon belül juttatjuk el Önnek. A házhoz szállítás költsége: >> Tovább

  A házhoz szállításokat munkanapokon 8-17 óra között tudjuk teljesíteni. Arra kérjük, hogy a megadott időben az átvételt biztosítani szíveskedjenek!

A fizetés módjai

 • Fizetés bankkártyával* és készpénzzel üzleteinkben:

A megrendelt Thule termékeket átveheti üzleteinkben is személyesen, ahol fizethet bankkártyával vagy készpénzzel.

 • Fizetés készpénzben a futárnak:

A megrendelt termékek árát a vásárló a csomag átvételekor a futárnak készpénzben fizeti.

 • Előreutalás:

A megrendelt termékek ellenértékét bármely vásárlónk előreutalással is fizetheti. Ez esetben a megrendelés során megadott vásárlói adatokkal kollégáink egy "Proforma" számlát állítanak ki, amelynek másolatát elektronikus úton (e-mail-ben) juttatják el a vásárló részére. A Proforma számla tartalmaz minden, a vásárló számára, az átutaláshoz szükséges információt. A vásárló a megküldött "Proforma" számla alapján átutalással teljesíti a fizetést. Amikor az ellenérték a Herbály Autó Kft. számlájára beérkezett, kollégáink azonnal kiállítják a végleges számlát és a vásárló részére házhozszállítással megküldik a termékeket.

 • Átutalás viszonteladóinknak:

Viszonteladó partnereink cégünktől kedvezményes árakon vásárolhatnak, átutalással fizethetnek és minimum Bruttó 50.000Ft értékhatár feletti rendelés esetén díjmentesen, Magyarország egész területén kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket. Az értékhatár alatti megrendelés esetén kiszállítás költsége: >> Tovább

Minden viszonteladó partnerünknek egységes kedvezményrendszert biztosítunk, melyben rendelésenként, a megrendelés nettó végösszegétől függően, sávosan emelkedhet a kedvezmény mértéke. A magasabb mértékű kedvezmény kizárólag a rögzített értékhatárt meghaladó megrendelésekre érvényes. Az alap partnerkedvezmény azonban az értékhatárok elérése nélkül is biztosított. Viszonteladói partnerkapcsolat: >> Tovább

Garanciális ügyintézés

A gyártók (THULE) 5 év, (ATERA) 3 év, (BBB) 1 év garanciát vállal a termékekre. A termékről/termékekről kiállított számlák minősülnek garancialevélnek, amelyben a pontos garancia-időszak fel van tüntetve. A garancia mindig a vásárlás helyén érvényesíthető. A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a vonatkozó Fogyasztóvédelmi törvény rendelkezéseit!

Reklamáció

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént. Jogos reklamáció esetén - nem azt kapta, amit rendelt, nem annyit, sérült a csomagolás, stb. - cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot egy új szállítási időpont egyeztetése végett. Az új szállítás költsége ebben az esetben cégünket ( Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ) terheli.

Elállás

A vásárlástól a vásárló az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ha a terméket sérülésmentesen, az eredeti csomagolásban megtalálható minden tartozékával együtt vissza tudja szolgáltatni. Az áru ellenértékét a Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. köteles legkésőbb 30 napon belül visszafizetni. Az áru visszaszállításának költsége ebben az esetben a vásárlót terheli.

Szerzői jogok

Az oldal grafikai és technikai elemei, a név és logo használata az ezen oldalakon látható formában az üzemeltető ( Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ) kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A www.herbalyauto.hu honlap főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül.

Felelősség

Az üzemeltető ( Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ) a honlapon megjelenő adatok és információk pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében nem vállal felelősséget - de természetesen mindent megtesz azok pontosságáért. A honlapon megjelenő kereskedelmi termékek és szolgáltatások fotói illusztrációk, vagy specifikus felhasználási állapotot mutatnak, nem minden esetben azonosak a termék vagy szolgáltatás fizikai megjelenésével. Az üzemeltető nem felelős továbbá semmilyen kárért, amely a webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A HERBALYAUTO.hu webhelyen linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de az üzemeltető ezek tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. Nem vállal továbbá felelősséget az adminisztrációs hibákért, azonban mindent megtesz ennek elkerülése érdekében. Az üzemeltető semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen, az üzemeltető nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

Örömünkre szolgál, ha Önt megelégedett vevőink körében üdvözölhetjük!

Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-731865

Adószám: 13372178-2-43

Székhely: 1117 Budapest, Bercsényi utca 32/a

 

Kapcsolatfelvétel:

THULE bolt - 1036 Budapest III. kerület (Óbuda), Pacsirtamező utca 49.

THULE Herbály Márkabolt és Szaküzlet II. - Óbuda, III. kerület - THULE bolt 1036 Budapest III. kerület (Buda - Óbuda), Pacsirtamező utca 49 - THULE bolt Üzletünket autóval a Perc utca elején (Pacsirtamező és Perc utca sarok) nyíló, 10 emeletes panel ház elötti...

THULE bolt - 1117 Budapest XI. kerület (Buda - Újbuda), Bercsényi utca 32/a

THULE Herbály Márkabolt és Szaküzlet I. - Újbuda, XI. kerület - THULE bolt 1117 Budapest XI. kerület (Buda - Újbuda), Bercsényi utca 32/a - THULE bolt Tel.: +36 1 365 06 04, +36 1 381 08 08 Fax: +36 1 381 08 09 Mobil: +36 30 597 15 88 e-...

THULE bolt - 2040 Budaörs, Budapesti út 30-32.

THULE Budaörs Márkabolt és Szaküzlet - Budaörs - THULE bolt 2040 Budaörs, Budapesti út 30-32 - THULE bolt Mobil: +36 70 455 20 89 e-mail: info@thulebolt.eu Web:...

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen termékre vagy szolgáltatásunkra kíváncsi, szívesen válaszolunk kérdésére, küldünk árajánlatot, természetesen ebből kifolyólag rendelhet is! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, küldje el cégünknek, mi készségesen v...
A kosár üres kosár