herbalyauto.hu

 

Elérhetőségek: 

1117 Bp.,
Bercsényi u. 32/a.

+361 365 06 04

1036 Bp.,
Pacsirtamező u. 49.

+361 439 19 18

Nyitvatartás:

H-P: 10h-19h-ig
SZ: 09h-13h-ig
V: ZÁRVA

Cég információ:

Herbály Autó Kft.

HU 13372178

 

Tetőcsomagtartó bérlés

A kép kattintással nagyítható!

Kölcsönözzön THULE tetőcsomagtartót! Cégünk egész évben készségesen áll a kedves utazók rendelkezésére.

Az egyre növekvő igényekhez igazodva Magyarországon elsőként indítottuk el csomagtartó kölcsönző szolgáltatásunkat. Eleinte cégünktől csak tetőboxok, síboxok voltak bérelhetők, mára már azonban tetőcsomagtartók és kerékpártartók kölcsönbe adásával is szeretnénk kedvezni minden új és meglévő utazni vágyó ügyfelünknek.

A piacon kapható legjobb minőségű, egyszerű és rendkívül kényelmes felhasználású autós csomagtartó megoldásokat bérelhet tőlünk még mindig a legjobb áron, több mint 3500 - gyakorlatilag az összes magyarországi forgalomban megtalálható - gépkocsi típushoz.

Thule márkaboltjainkban a legtöbb autótípushoz bérelhet tetőcsomagtartót. Autóspecifikus tetőcsomagtartó (normál tetős, fixpontos, integrált tetőkorlátos autó) bérlése esetén autója típusa által meghatározott szerelő készletet (KIT - amely nélkül nem szerelhető fel a tetőcsomagtartó) azonban nem áll módunkban bérbe adni. A tetőcsomagtartó ezen elemét üzleteinkben vásárolhatja meg, a további elemeket pedig már bérelheti cégünktől (talpakat és rudakat).

Az univerzális tetőcsomagtartók (tetőkorlátos autók) esetén nincs szerelő készlet, ezért ez esetben semmilyen kiegészítő megvásárlása nem szükséges.

A tetőcsomagtartó bérléssel kapcsolatos további információk megtekintése előtt kérjük, válassza ki az autója típusához megfelelő tetőcsomagtartó rendszert ITT.

Tetőcsomagtartó bérlés foglalása:

Kérjük, foglalási szándékát annak az üzletnek jelezze, amely üzletben át szeretné majd venni a tetőcsomagtartót!
 

Cím 1.:1117 BUDAPEST XI. kerület, Bercsényi utca 32/a
Tel.:+36 (1) 365-06-04; +36 (1) 381-08-08; +36 (30) 922-7084
e-mail:THULE herbály - Bercsényi

Cím 2.:1036 BUDAPEST III. kerület, Pacsirtamező utca 49
Tel.:+36 (1) 439-19-18; +36 (1) 439-19-19; +36 (30) 652-1122
e-mail:THULE herbály - Pacsirtamező

Ön akár egy napra is bérelhet Thule tetőcsomagtartót, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. 5 napnál kevesebb bérleti idő esetén a bérleti díj minimum az 5 nap bérletre vonatkozó összeg.

Thule tetőcsomagtartó bérlés - csomagtartó normál tetős autókhoz

A bérleti díj bruttó 1.200,- Ft / nap + első alkalommal az autóspecifikus szerelőkészlet (KIT), amely bruttó 12.900,- Ft. A szerelőkészletet megőrizve a következő bérléskor csak a bérleti díj összege fizetendő. Akár egy napra is bérelhető Thule tetőcsomagtartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 15.000,- Ft kauciót kérünk el a kölcsönzés idejére. A fel és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.
Thule tetőcsomagtartó bérlés - csomagtartó normál tetős autókhoz
 
Bérleti díjKIT*KaucióMinimum fizetendőSzerelés
1.200,- Ft/nap12.900,- Ft15.000,- Ft5 napDíjtalan

* Csak az első alkalommal fizetendő
A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Autó csomagtartó olyan autókra, ahol nincs tetőkorlát, tetősín, gyári fix csomagtartó rögzítési pont. A csomagtartó talpak a tető szélein rögzülnek, az ajtók a rögzítő fülekre csukódnak.

Thule tetőcsomagtartó bérlés - csomagtartó fix rögzítési ponthoz

A bérleti díj bruttó 1.200,- Ft / nap + első alkalommal az autóspecifikus szerelőkészlet (KIT), amely bruttó 13.500,- Ft. A szerelőkészletet megőrizve a következő bérléskor csak a bérleti díj összege fizetendő. Akár egy napra is bérelhető Thule tetőcsomagtartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 15.000,- Ft kauciót kérünk el a kölcsönzés idejére. A fel és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.
Thule tetőcsomagtartó bérlés - csomagtartó fix rögzítési ponthoz
 
Bérleti díjKIT*KaucióMinimum fizetendőSzerelés
1.200,- Ft/nap13.500,- Ft15.000,- Ft5 napDíjtalan

* Csak az első alkalommal fizetendő
A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Autó csomagtartó olyan autókra, amelyek gyári fix csomagtartó rögzítési ponttal rendelkeznek. A csomagtartó talpak az autó tető szélein kialakított gyári pontokon rögzülnek.

Thule tetőcsomagtartó bérlés - csomagtartó normál tetőkorlátos autókhoz

A bérleti díj bruttó 1.500,- Ft / nap (a szerelőkészletet tartalmazza a bérelt csomag). Akár egy napra is bérelhető Thule tetőcsomagtartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül, az elvitel napján 15.000,- Ft kauciót kérünk el a kölcsönzés idejére. A fel és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.
Thule tetőcsomagtartó bérlés - csomagtartó tetőkorlátos autókhoz
 
Bérleti díjKITKaucióMinimum fizetendőSzerelés
1.500,- Ft/nap0,- Ft15.000,- Ft5 napDíjtalan

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Autó csomagtartó olyan autókra, amelyek gyári tetőkorláttal rendelkeznek. A csomagtartó talpak a gyári tetőkorláton rögzülnek.

Thule tetőcsomagtartó kölcsönzés - csomagtartó integrált tetőkorlátos személyautókhoz

A bérleti díj bruttó 1.200,- Ft / nap + első alkalommal az autóspecifikus szerelőkészlet (KIT), amely bruttó 15.400,- Ft. A szerelőkészletet megőrizve a következő bérléskor csak a bérleti díj összege fizetendő. Akár egy napra is bérelhető Thule tetőcsomagtartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül, az elvitel napján 15.000,- Ft kauciót kérünk el a kölcsönzés idejére. A fel és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.
Thule tetőcsomagtartó bérlés - csomagtartó egyéb személyautókhoz
 
Bérleti díjKIT*KaucióMinimum fizetendőSzerelés
1.200,- Ft/nap15.400,- Ft15.000,- Ft5 napDíjtalan

* Csak az első alkalommal fizetendő
A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Autó csomagtartó olyan autókra, amelyek gyárilag integrált (nem átfogható) tetőkorláttal rendelkeznek (kivétel Opel Astra K Sporttourer). A csomagtartó talpak a gyári tetőkorláton rögzülnek.

 

Tetőcsomagtartóra ajánlott bérelhető termékek:

Amennyiben nem csak a tetőcsomagtartóra van szüksége, hanem tetőboxra vagy tetőre szerelhető kerékpártartóra is, tekintse meg további bérelhető termékeinket is.

Kerékpártartó bérlés tetőre

A tetőre szerelhető Thule kerékpártartókkal könnyen, gyorsan és biztonságosan rögzítheti kerékpárjait az autó tetején, a gépjármű keresztléceire. Thule acél rudakra és a Thule ovális alumínium rudakra egyaránt felszerelhetők külön tartozék n...

Tetőbox bérlés, síbox bérlés

A Thule tetőbox, síbox megnöveli a csomagteret. Tervezésük fontos szempontjai a légellenállás valamint a megjelenés. A Thule a nemzetközi normákat követve tetőbox termékeinél is nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. A Thule tetőbox könnyen pakolható, legyen szó akár síl...
Ha bérlés helyett inkább vásárolna kérjük, látogassa meg webáruházunk kapcsolódó oldalait!:

Tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó kereső autó márka és típus alapján - érthetően, könnyedén, több ezer autótípushoz.
A kosár üres kosár