herbalyauto.hu

 

Elérhetőségek: 

1117 Bp.,
Bercsényi u. 32/a.

+361 365 06 04

1036 Bp.,
Pacsirtamező u. 49.

+361 439 19 18

Nyitvatartás:

H-P: 10h-19h-ig
SZ: 09h-13h-ig
V: ZÁRVA

Cég információ:

Herbály Autó Kft.

HU 13372178

 

Aktív élet a gyerekekkel - stílusosan és praktikusan

A képre kattintva galéria nyílik!

Amikor a tavaszi időjárás már-már a nyár előjeleit mutatja, akkor az aktív programok ideje már javában eljött. Amikor a természet kellemesen hívogat, és a madarak csicsergését a gyermeki nevetés emeli harmóniává, akkor tudod: az ilyen pillanatokért érdemes élni.

Az ilyen pillanatok pedig nem feltétlenül jönnek könnyedén, emberi erővel sem kényszeríthetnél ki egy hasonló vidám helyzetet. Ellenben minden megtehetsz azért, hogy az utazás kerékpáron vagy gyalog minél felhőtlenebb és kényelmesebb legyen, a jókedv pedig szívből jövő, őszinte érzés lesz.

Ebben segít a Thule évről-évre bővülő kínálata, valamint az átgondolt, úttörő és innovatív megoldásai, melyek a gyakorlatban is helyt állnak és a biztonság-minőség-kényelem triumvirátusának szempontja alapján gurulnak ki a gyártósorról.

Az itt bemutatásra kerülő Thule Coaster XT már a második generációs, erre a névre hallgató kerékpáros utánfutó, mely két kényelmes helyet ad a gyerekeknek és plusz teret az esetleges csomagoknak - így téve kényelmessé és akadálymentessé az aktív szabadidős tevékenységeket.

Egyszerűen, erőfeszítések nélkül szerelhető a kerékpár hátsó villájára, majd ugyanannyi energiával alakítható át babakocsivá - így bármilyen úticél gyorsan, kellemesen elérhető.

Ha pedig nincs a Thule Coaster XT multifunkciós gyerekkocsira szükség, könnyedén összehajtva tárolhatod, vagy akár egy kisebb autó csomagterébe is bepakolhatod.

Egyszóval végre egy kerékpáros utánfutó, mely több kényelmi funkciót is rejt egy minőségi köntösbe burkolva. További információkat a termék adatlapján találtok, vagy tekintsétek meg az alábbi videót.

 

 

 

 

 

Hozzászólás
A kosár üres kosár